Lagerhotel

Som en del af Danske Fragtmænd A/S kan Peder Olsen & Søn tilbyde komplette logistikløsninger.

Vi råder blandt andet over topmoderne lagerhoteller, hvor leverancer til kunder kan opbevares, plukkes og pakkes. Vi sørger i denne forbindelse for distribution i Danske Fragtmænds kvalitetssikrede distributionssystem.

Moderne og effektive lagerhoteller

Vores moderne lagerhoteller er fuldt udstyret med pallereoler og lagermateriale og bemandet med erfarent og dygtigt lagerpersonale.

Vores mål er at gøre den samlede ordrebehandlingstid kortere, øge leverancernes præcision og lette det administrative forsendelsesarbejde betragteligt. Dette opnår vi gennem en effektivt og professionel tilgang til arbejdet samt fleksible og kundetilpassede løsninger af høj kvalitet.

Fleksible logistikløsninger

Vi opbevarer og kører med en lang række forskellige emballerede produkter. Det omhandler alt lige fra fødevareprodukter (tørvarer) til industriprodukter.

Både større og mindre virksomheder kan med fordel gøre brug af vores lagerhoteller og de hele logistikløsninger, da vi tilpasser løsningen den enkelte virksomheds ønsker og behov.

Kontakt Peder Olsen & Søn

Ønsker du yderligere oplysninger om vores lagerhotelservice, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 65 65 67 47 eller

mail info@pederolsen.dk.

Du kan også udfylde vores kontaktformular. Vi vinder tilbage med svar hurtigst muligt.

Danske Fragtmænd

Peder Olsen A/S

CF Tietgens Boulevard 12
​5220 Odense SØ


​​Telefon: 65 65 67 47

​Mail: info@pederolsen.dk

​CVR: 73287316​​

Peder Olsen A/S
CF Tietgens Boulevard 12
5220 Odense SØ
Tlf.: 65 65 67 47
CVR: 73287316
info@pederolsen.dk